Normaalimpi talliarki palaa

Hyvät asiakkaat!

Vähitellen palaa hiukan normaalimpi talliarki, vihdoinkin!

”Valtioneuvosto on linjannut rajoitusten purkamista koronavirustilanteessa. Rajoitusten vaiheittainen purkaminen mahdollistaa ratsastuskoulujen lähes normaalin toiminnan. Lähes normaalilla tarkoitamme sitä, että kaikessa toiminnassa tulee edelleen noudattaa hygieniaohjeistuksia sekä jo muodostuneita hyviä käytänteitä esim. turvavälien suhteen. Viranomaismääräykset huomioon ottaen 1.6. alkaen ei ole nähdäksemme estettä ratsastusleirien järjestämiselle tai tuntitoiminnan palauttamisesta normaalille tasolle.” Oheinen teksti on Suomen Ratsastajainliiton ohjeistus jäsentalleilleen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että palaamme jälleen vanhaan käytäntöömme, jossa kaikkien ryhmien ratsastajat saavat itse tulla varustamaan hevosiaan ennen tuntia ja hoitamaan hevosia pois.

Ponikouluissa ryhmäkoko kasvatetaan tämänhetkisestä 7 lapsesta 10 lapseen ja lapset pääsevät jälleen myös itse varustamaan ponejaan.

MINIPONIKOULUA emme valitettavasti näiden aikataulumuutosten jälkeen pysty toteuttamaan sen alkuperäisessä muodossa vaan tarjoamme miniponikoululaisille kaksi 4 tunnin mittaista tallipäivää heinäkuussa. Mikäli tallipäivien sijaan käytät miniponikoulukerrat (kaudesta jäljellä 7krt) erikseen sovittavina talutusratsastuksina niin ota yhteyttä.

Tallissa satulahuone, sosiaalitilat ja kahvihuone ovat jälleen normaalisti käytettävissä.

Tallissa/katsomossa oleillessa pyritään edelleen noudattamaan turvavälejä ja välttämään lähikontakteja, mutta tukijoukkoja saa jälleen ottaa mukaan ja tunteja saa tulla seuraamaan. Kaikkia tallialueella kulkevia koskevat edelleen säännökset hyvästä hygieniasta, erityisesti käsienpesu!

Ethän saavu sairaana tallille. Kaikille tunneille on Hopotiin vaihdettu peruutuskäytännöksi 0h. Näin, jos saat esim. flunssan oireita niin voit perua tuntisi myös aivan viimetipassa menettämättä sitä. Muistathan kuitenkin perua tuntisi, peruuttamaton tunti katsotaan ratsastetuksi. Tee viimehetkenkin peruutukset Hopotissa, mutta olisimme kiitollisia, jos helpottaisit arkeamme ja laittaisit asiasta viestin myös tallin puhelimeen 044 2071937.

Muistattehan, että pandemia ei ole vielä ohi ja rajoituksia saatetaan tiukentaa uudelleen, seuraamme tilannetta luonnollisesti herkeämättä!

Lisäkysymykset tuntijärjestelyistä, peruutuksista, rästeistä tms. punkintalli@punkintila.fi tai soittamalla Riikalle 0468102432.

PS. Vielä kesäasiaa! Tallimme on auki ja ratsastustunnit jatkuvat läpi kesän. Kesäkauden tunnit ja päiväleirit tulevat myyntiin viikolla 23. Kesäkauden tunteja voit varata useamman edullisella kesäkortilla! Myös yksityis- ja paritunteja voit varata läpi kesän ja niille löytyy joustavasti aikoja; arkisin ja viikonloppuisin, aamulla, päivällä tai illalla, eikun varaamaan! Ja kohta pääsee jo syyskauden tuntejakin varaamaan!