Ponikoulu ja Miniponikoulu starttaavat taas!

Nyt olisi vielä paikkoja vapaana uusille ponikoululaisille! 

Miniponikoulu on kausiluontoinen kurssi alle kouluikäisille, vähintään 3-vuotiaille lapsille. Siellä harjoitellaan ponien hoitoa monipuolisesti, ratsastetaan ja toisinaan ajetaan kärryilläkin. Miniponikoulu kokoontuu joka toinen viikko lauantaisin klo 10:30-11:30. Ryhmiä on kaksi, parillisten ja parittomien viikkojen ryhmät. 

Miniponikoulu on oiva tapa lapselle päästä alkuun ratsastusharrastuksessa. Siellä vietetään aikaa muiden heppahöperöiden kanssa, pelataan ja leikitään, sekä opitaan tallielämää ja ratsastusta turvallisesti ohjaajan valvonnassa.  

Isommille lapsille on tarjolla ponikoulu, jossa opitaan niin teoriaa kuin ratsastustakin yhdessä tekemällä ja kokemalla. Ponikoulu soveltuu noin 6-10-vuotiaille lapsille. Ponikoulussa käyminen voi korvata kokonaan alkeiskurssin, ja varsinkin nuoremmille lapsille se on jopa alkeiskurssia parempi vaihtoehto. Ponikoulu pidetään kahdessa ryhmässä, toinen ryhmä on keskiviikkona klo 17:00-19:15 ja toinen lauantaina klo 11:45-14:00. 

Ilmoita lapsesi mukaan Hopotin kautta: https://hopoti.com/stable/Punkintalli/booking?view=week&skill=4&day=2020-08-05&cal=all puhelimitse: 046 810 2432 tai viestillä. 

Tervetuloa ponien pariin!