Ratsastuskoulutoiminnan tauko jatkuu

Tiedote 8.4.2020

Hyvät asiakkaat!

Poikkeusolojen yhä jatkuessa myös ratsastuskoulutoimintamme tulee olemaan keskeytettynä pidemmälle kuin 13.4. asti. Kaikki tuntitoiminta on keskeytettynä ainakin huhtikuun loppuun 30.4. asti. Ponikoulujen ja kaikkien lasten- ja nuorten tuntien osalta keskeytys jatkuu ainakin 13.5. asti. Tilannetta arvioidaan uudelleen huhtikuun lopussa, jolloin tiedotamme päästäänkö toimintaa jatkamaan toukokuussa ja millaisilla järjestelyillä.
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kevätkautemme ei tule loppumaan tänä vuonna suunnitellusti 14.6., vaan tunteja tullaan jatkamaan kesäkuun lopulle ja heinäkuulle.
Jälleen kerran etsimme tunneille uudet korvaavat ajankohdat ja siirrämme tunnit Hopotissa uusille paikoilleen. Osaa ryhmistä saatamme yhdistellä, joten saatat saada ilmoituksen perutusta tunnista ja sen jälkeen ilmoituksen uudesta varauksesta, älä ihmettele, olemme tällöin vain yhdistäneet ryhmiä ja siirtäneet sinut ryhmästä toiseen.

Myös ryhmien opettajiin saattaa tulla muutoksia uusien ajankohtien myötä.

Huhtikuun lopulla kun arvioimme tilannetta uudestaan niin on mahdollista, että muutoksia tulee jälleen. Omasta kalenterista Hopotista löytyy kuitenkin aina ajankohtainen tilanne. Mikäli uusi ajankohta ei sovi niin tunteja voi totuttuun tapaan perua ja siirtää Hopotissa. Mikäli et tiedä mihin ryhmään voisit vaihtaa niin ota rohkeasti yhteyttä.
Tallikorttien osalta : mikäli huomaat, ettei tallikorttisi voimassaoloaika riitä, jotta ehtisit sen käyttää niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse punkintalli@punkintila.fi. Yhteydenotto tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tallikortin voimassaolon umpeutumista. Jo vanhentuneita tallikortteja ei hyvitetä.

Kesän leirien osalta etsimme parhaita ratkaisuja niiden toteuttamiseen, hyvin todennäköistä on, että leirit siirtyvät myöhemmälle kesälle.

Olemme hyvin kiitollisia ymmärryksestä ja joustavuudesta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, ja mietintämyssyssä on parhaillaan myös se, miten voisimme teitä kiittää ja palkita joustavuudestanne. Palataan siihen tuonnempana.

Ja vaikka ratsastuskoulutoiminta onkin tauolla niin halumme parantaa toiminnan laatua ei ole muuttunut mihinkään. Pyrimme käyttämään tauon ajan niin, että pystyisimme tauon päätyttyä palvelemaan teitä, hyvät asiakkaat, vielä entistäkin paremmin. Tähän pyrimme monin eri keinoin. Joillekin hevosista lepotauko tekee hyvää, nyt ne saavat lepoa ja huoltoa. Jotkut hevosista taas kaipaavat läpiratsastusta ja nuoremmat vielä lisäkoulutustakin. Nyt henkilökunta ratsastaa niitä, jotta ne toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla työssään sitten kun tunteja taas päästään jatkamaan. Henkilökunta myös kehittää ja kouluttaa itseään aktiivisesti tämän tauon aikana, niin ratsailla kuin verkkokurssien avullakin. Ja samalla tietenkin suunnittelemme tulevaa toimintaa ja ehkäpä kehittelemme jotain ihan uuttakin… Työn alla on myös monia, monia, pieniä, ehkä huomaamattomiakin parannuksia toimintaamme.

Haluaisimme kovasti myös tietää mitä mieltä te Rakkaat Asiakkaat olette toiminnastamme ja mihin toivoisitte parannuksia. Niinpä tulettekin aivan tuota pikaa saamaan linkin asiakastyytyväisyyskyselyymme. Toivottavasti saamme teiltä paljon palautetta, mielipiteitä, ideoita ja ehdotuksia!

Me haluamme uskoa, että tästä selvitään ja normaaliin arkeen palataan entistä ehompina, kun sen aika on!

Koronasta huolimatta, nauttikaa keväästä!

Riika ja Eero