Ratsastustunteja myös kesän ajan

Kesätuntivalikoimassamme on paljon myös normaalista poikkeavia, raikkaita tuntiteemoja. 
 
Kalenterista löytyy esimerkiksi viimekesältä tuttu Katso, kokeile ja opi -kesätunti, jossa opettaja on itsekin ratsailla. Näin hän pääsee havainnollistamaan asioita ihan eri tavalla, kuin ollessaan normaalisti maassa. Nämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä katsomalla oppii tehokkaasti, ja voit saada ahaa-elämyksen esimerkiksi juuri sinun istuntaasi tai vaikuttamiseesi liittyvään ongelman korjaamiseen.
 
Kesän kunniaksi tarjolla on erityisen paljon tilaisuuksia päästä maastolenkeille nauttimaan kesäisistä maisemista. Esimerkiksi juhannusaattona on mahdollista päästä juhannusmaastoon!
 
Jos maastoratsastus ei kuitenkaan ole se sinun juttusi ja haluat mieluummin treenata hiki hatussa kesälläkin, valmennustyyppiset Tehotunnit ovat sinua varten! Unohtamatta tuttuja niin aikuisille kuin lapsillekin suunnattuja normitunteja, joilla treenataan vaihtelevasti koulu- ja esteratsastusta, saatetaanpa joskus hypätä maastoesteitäkin.
 
Perheen pienimmille on tarjolla Kesäponikoulu, jota järjestetään vaihtelevin viikonpäivin kesän ajan. Olisiko kesä otollinen aika ratsastusharrastuksen aloittamiseen? Ponikoulu on täydellinen paikka tutustua hevosten ja ratsastuksen maailmaan.
 
Voit ostaa kesätunteja varten 5-kerran kesäkortin, jos et halua ostaa normaalia kymmenen kerran korttia tai irtotuntia. Kesäkortin hinta on 150 €. Se on voimassa 18.7.2021 asti.
 
Lisätiedot ja varaukset Hopotin kautta. Klikkaa tästä varauskalenteriin!