Ratsastustunnit Hopotissa

Varaa tuntisi kätevästi netistä!

Ratsastusvaraukset pääset tekemään helposti suoraan ajanvarausjärjestelmä Hopotista.

Täältä pääset selaamaan ratsastustunteja.

Jos tarvitset apua sopivan tuntipaikan löytämisessä, ole yhteydessä mieluiten sähköpostitse punkintalli@punkintila.fi. Autamme ja neuvomme mielellämme!

Hallinnoi omia tuntejasi

Tuntien peruutukset ja rästien varaukset hoituvat myös helposti Hopotin kautta:

Ratsastustuntien hallinnointi (peruutukset ja rästituntien varaamiset) tehdään Hopotin kautta.

Hopotissa näet tuntia varatessasi kullakin tunnilla voimassaolevan peruutuskäytännön eli ajankohdan, jolloin tunti tulee viimeistään perua, jotta sen voi ratsastaa toisena ajankohtana. Vakioperuutuskäytäntömme on 24h ennen tuntia, mutta joidenkin tuntien / kurssien tähän voi tulla poikkeuksia. Kun perut tuntisi peruutuskäytännön mukaisesti, niin saat rästituntiin oikeuttavan tallikortin.

Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoita peruutus mahdollisimman nopeasti tekstiviestillä 044 2071937. Kun toimitat sairastumisestasi meille lääkärin/terveydenhoitajantodistuksen niin saat rästituntiin oikeuttavan tallikortin myös näistä viimehetken peruutuksista.

Rästitunnit ratsastetaan tallikortin voimassaolon aikana. Emme järjestä erillisiä rästiryhmiä, vaan rästit tulee ratsastaa vakioryhmissämme olevilla vapailla paikoilla.

Pitkäaikaisten sairauslomien  (estynyt ratsastamaan sairauslomatodistuksella, esimerkiksi murtuma) menettelyt katsotaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

Hopotin tukitiimi apunasi

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopoti-tukeen sivun oikean alareunan puhekuplan avulla, Hopoti auttaa kaikissa rekisteröitymiseen, varaamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Ratsastajan Hopoti-aloitusoppaan löydät osoitteesta https://help.hopoti.com/fi/s/users/t/getting-started.