Valmennukset

Tälle sivulle on koottu infoa Punkin Tallilla pidettävistä valmennuksista. Valmennuksia järjestetään lajeina koulu,- este,- ja kenttäratsastus. Valmennuksiin voi osallistua joko ratsastuskoulun hevosella tai omalla hevosella, myös ulkopuoliset ratsukot ovat erittäin tervetulleita. Ratsastuskouluoppilaista Kotoa Kisoihin –ryhmäläiset ovat etusijalla. Voit myös varata oman yksityistunnin tai ryhmän!

Valmennuksia sekä omille, että vieraille ratsukoille pitävät sopimuksen mukaan kaikki Punkin tallin opettajat. Lisäksi tallillamme vierailee säännöllisesti ulkopuolisia valmentajia. Kevätkaudelle 2019 valmennuksia on sovittu jo ainakin Mira Mahosenahon, Pauliina Hukkasen, Aki Karhapään ja Maarit Metsänojan kanssa.

Tulevia valmennuspäiviä:

19.5. Pauliina Hukkanen

Kaikkia valmennuksia koskevat tiedustelut ja ilmoittautumiset Riikalle punkintalli@punkintila.fi tai 046-8102432 tai valmennusten faceryhmässä  Valmennukset punkin tallilla, https://www.facebook.com/groups/314132805446821/ Ryhmästä myös löydät aina ajantasaisimmat tiedot valmennuksista.

Tallin hevosen vuokra ulkopuolisten valmennuksiin, kilpailuihin tms.

  • henkilö, jolla on kausi- /kymppikortti 15€
  • henkilö, jolla ei ole kausi- /kymppikorttia 25€