Teemakurssit

Tälle sivulle päivitämme tietoja tallillamme eri teemoilla järjestettävistä kursseista.

Kaikki kurssit löytyvät myös Hopotista ja varaukset ja maksut hoituvat myös kätevästi Hopotin avulla.

Jos sinulla on kysyttävää kursseistamme tai haluaisit toivoa juuri tietynlaista kurssia niin ota rohkeasti yhteyttä, autamme ja neuvomme enemmän kuin mielellämme ja kuuntelemme toiveesi avoimin mielin.

Minialkeiskurssi aikuisille

Aikuisten alkeiskursseja kysytään usein, mutta olemme huomanneet, että työssäkäyvien aikuisten on usein hankala mahduttaa kurssia kiireisiin aikatauluihinsa. Niimpä olemme räätälöineet aikuisten minialkeiskurssit tilanteisiin sopiviksi lyhytkursseiksi, jotka on helpompi mahduttaa arjen kiireiden keskelle.

Aikuisten minialkeiskurssit on tarkoitettu sennuille, jotka haluavat tutustua lajiin. Kursseilla jokaisena päivänä teoriaa noin puoli tuntia ja ratsastusta n. tunnin verran. Kursseille otetaan vain kolme nopeinta ilmoittautunutta, joten oppiminen tapahtuu tehokkaasti pienryhmässä!

Kursseilla käydään läpi hevosen käsittelyä, hevosen käyttäytymistä, turvallisuusasioita ja kaikkea muuta lajiin liittyen. Opetellaan varustamaan hevoset ratsastustunnille ja ratsastustunneilla käydään läpi ratsastuksen perusasiat, aloittaen selkäännoususta.

Kurssit sopivat kaikille, jotka haluavat kattavan katsauksen ratsastukseen lajina.

Mitään aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta kurssit sopivat hyvin myös niille, jotka ovat joskus nuoruudessaan ratsastaneet ja haluaisivat nyt aloittaa uudestaan.

Kurssipaketti 1: Kahtena peräkkäisenä/ lähekkäisenä päivänä 1,5h opetusta. Hinta 95€.

Kurssipaketti 2: Kolmena lähekkäisenä päivänä 1,5h opetusta. Hinta 130€.

Tällä hetkellä ei ole kummallekaan paketille lukkoonlyötyjä tulevia päivämääriä. Järjestämme kursseja kevään 2019 aikana kysynnän mukaan, joten otathan yhteyttä, mikäli kurssi kiinnostaa Sinua!

Hinnat sisältävät alv:n ja SRL:n satunnaisratsastajavakuutuksen.