Kotoa kisoihin

Kotoa kisoihin ryhmän toiminta on tällä hetkellä tauolla. Ryhmä jatkaa toimintaansa elokuussa 2019, haku ryhmään aukeaa heinäkuussa.

Kilpailemaan haluaville ratsastajille on Punkin tallilla perustettu Kotoa kisoihin-valmennusryhmät. Ryhmiin voi osallistua joko oman hevosensa kanssa tai tallin hevosella. Ryhmiin on haku kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Edellytyksenä ryhmiin hakemiselle on, että ratsastaja käy ratsastamassa Punkin tallin tunneilla säännöllisesti vähintään kerran viikossa, on jonkin ratsastusseuran jäsen ja on kiinnostunut valmentautumisesta ja kilpailemisesta. Tasorajoitusta ei ole.

Kotoa kisoihin-ryhmiä on sekä koulu-, este,- että kouluratsastuksessa. Jokaisella ryhmällä on valmennustunti 2-4 kertaa kuukaudessa, lisäksi ryhmäläisille järjestetään teoriatunteja ja oheisliikunnan ohjausta. Ryhmien tapahtumakalenteri päivittyy tälle sivulle. Kotoa kisoihin-ryhmäläisiltä edellytetään hyvää motivaatiota harjoitteluun, oli kyseessä sitten ratsastus, oheisliikunta tai teoriaopetus, niinpä ryhmästä voidaan erottaa ratsastaja, jolla esim. toistuvasti tulee paljon poissaoloja.

Ryhmiin haetaan täyttämällä hakemuslomake. Linkki sähköiselle lomakkeelle julkaistaan tällä sivulla heinäkuussa 2019.

HUOM! Vain ryhmiin kuuluvat ratsastajat voivat kilpailla tallin hevosilla Punkin Tallin ulkopuolisissa kisoissa.

Ryhmistä vetovastuussa on Riika Räisänen. Ryhmäläisten valmennustunnit maksavat 25€/h tai omalla hepalla 20€ ryhmässä ja 35€ jos yksin tunnilla. Yli tunnin mittaiset valmennukset sekä vierailevien valmentajien pitämät valmennukset hinnoitellaan erikseen.

Teoriatuntien ja oheisliikuntatuokioiden hinnat vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta ovat varsin maltilliset, yleensä 5-20€/krt.