Ratsastustunnit

Tervetuloa ratsastamaan maaseudun rauhaan laadukkaille ratsastustunneille.

Me haluamme niin ratsastajiemme kuin hevostemmekin olevan tyytyväisiä ratsastustunneillamme tekemäämme työhön. Tyytyväisyyden takaavat pätevät ohjaajat, osaavat hevoset ja ponit, rento ilmapiiri ja sopivat tasoryhmät.

Kunkin ryhmän tunnit suunnitellaan ratsastajien toiveiden mukaisesti, meillä voit käydä rennosti harrastamassa tai tavoitteellisesti treenaamassa. Tallin hevosilla voit myös osallistua tallilla vierailevien ulkopuolisten valmentajien valmennuksiin tai tallin ja lähiseudun kilpailuihin.

Tunneille ovat tervetulleita kaikki vähintään 6-vuotiaat, yläikärajaa ei ole. Perheen pienimmille (alkaen 3 vuoden iästä) hevostelijoille on tarjolla talutusratsastuksia ja ponikoulutoimintaa.

Ratsastustunteja tarjoamme sekä pienryhmissä (maks. 4 ratsastajaa), että normiryhmissä (maks. 7 ratsastajaa). Sopimuksen mukaan onnistuvat myös pari- ja yksityistunnit satunnaisesti tai säännöllisesti toiveidesi mukaan.

Meillä Sinulla on mahdollisuus harrastaa erinomaisissa olosuhteissa. Ratsastajien käytössä on hyvin valaistu kenttä 30x60m, LÄMMIN ja tilava maneesi kuitupohjalla 24x80m sekä maastoja ja maastoesteitä.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja kehittää itseään jatkuvasti kouluttautumalla ja valmentautumalla. Jokaisella opettajalla on oma persoonallinen tyylinsä ja intohimonsa omaan ratsastuksen lajiinsa, mutta opetuksessa on sama punainen lanka, yhtenevät arvot ja yhteiset tavoitteet. Ilmapiiri on positiivinen ja vaativissakin oppimistilanteissa aina ystävällinen ja kannustava. Tallillamme voit myös valita mieleisesi opettajan sen mukaan, kenen opetustyyli on sinun oppimisesi kannalta mieluisin. Ratsastamalla eri opettajien tunneilla voit myös saada useampia erilaisia näkökulmia ratsastukseesi.

Hopotista näet tuntiemme aikataulut, kuvaukset ja ajantasaisen varaustilanteen.

Lämpimästi tervetuloa ratsastamaan!

 

Syyskausi alkaa 7.8.2023!

Syyskausi tallillamme 7.8. -23.12.2023 (20krt)

Kevätkausi 1.1. -16.6.2024 (24krt)

Vakiotunnit joulutauolla 24.–31.12.

Koko kausi (sisältää sekä syys-, että kevätkauden) 7.8.2023 – 16.6.2024 (44krt).