Tallipaikat

Täysihoitopalvelut

Punkin talli tarjoaa täysihoitopaikkoja hevosille ja poneille. Täysihoitopaikkoja on tarjolla sekä perinteisessä karsinatallissa, että uudessa, laadukkaassa virikepihatossamme. Meille ovat tervetulleita myös varsat sekä siitostammat.

Meillä hevoset hoidetaan rakkaudella ja ammattitaidolla, yksilöllisesti ja lajinmukaisesti.

Hevoset ruokitaan hyvälaatuisilla rehuilla. Kaura ja heinät tuotetaan omalla tilalla ja niistä teetetään analyysit. Kauran ja heinän lisäksi täysihoitomaksuun sisältyy kivennäisrehu. Meillä on lisäksi saatavilla myös Krafft-sarjan rehuja.

Täysihoitoasiakkaiden käytössä on lämmin maneesi 24x80m, valaistu kenttä 30x60m, sekä monipuolinen estekalusto ja jonkin verran maastoesteitä. Sopivia maastoja  löytyy liikuit sitten kärryillä tai ratsain.

Hevosen vakuutuksista, eläinlääkärikuluista, kengityksistä ym. huolehtii hevosen omistaja.

Kysy rohkeasti lisää vapaista täysihoitopaikoista!

Toivotamme  kaikki uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme!

Tiedustelut punkintalli 046-8102432 / Riika.

Tallillamme on hyvät mahdollisuudet myös säännölliseen viikottaiseen valmentautumiseen. Valmennuksia tarjoavat mm. Riika Räisänen (rats.opettaja, II-tason lajivalmentaja) koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa, Anna Petäjä (rats.ohjaaja, I-tason valmentaja) kouluratsastuksessa sekä Pauliina Hukkanen (Hippologi/ratsastuksenopettaja, IV K-tason koulutuomari, IV-tason ammattivalmentaja, Valmistava koulutus Master-tutkintoon), lajeina niin ikään koulu-, este,- ja kenttäratsastus. Myös muita valmentajia.