Ratsutuspaikat

Tarjoamme ratsutuspaikkoja hevosille ja poneille sisäänratsastuksesta alkaen. Ratsutuksesta vastaa master-ratsastuksenopettaja Silja Ahonen ja hevosten päivittäisestä perushoidosta vastaa muiden tallityöntekijöiden esimiehenä Jenni Mattila. Jenni toimii myös luottoavustajana nuorten hevosten koulutuksessa. Huomioimme hevosten yksilölliset tarpeet niin koulutuksessa kuin muussakin hoidossa ja ensisijainen tavoitteemme on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja toimiva ratsuhevonen.

Silja on suuntautunut eniten kouluratsastukseen, mutta kokemusta ja kilpailutuloksia löytyy myös esteiltä, kentästä ja vikellyksestä. Ratsutus pyritään toteuttamaan juuri hevoselle sopivalla tavalla monipuolisuutta hyödyntäen. Silja on sisäänratsastanut useita hevosia ja poneja, jatkokouluttanut ja kilpailuttanut 4-7 -vuotiaita nuoria sekä kilpaillut kansallisella vaativa B ja 120-tasolla asti aikuisilla hevosilla.

Punkin talli on SRL:n hyväksymä laatutalli. Se on erittäin toimiva ja idyllinen maalaistalli, jossa on hyvät puitteet monipuoliseen harjoitteluun ja hevosten lajinmukaiseen elämään. Tallilta löytyy karsinapaikkoja ja tarhoja, aktiivipihatto, lämmin maneesi, kenttä ja maastoja sekä hyvä este-, koulu- ja maastoestekalusto.

Kysy lisää:

Riika Räisänen

Puh. 046 810 2432

Sähköposti: riika@punkintila.fi

tai

Silja Ahonen

Puh. 044 575 3350

Sähköposti: tmi.silja.ahonen@gmail.com

Copyright:
Vas. ylä: kanelipulla.net
Oik. ylä: Suvi Kärkäinen
Vas. ala: Krista Rostén
Oik. ala: Sara Bohadjum