Muut palvelut

Perustoimintamme ohessa tarjoamme monipuolisesti myös muita tuotteita ja palveluja maatilallamme ja tallillamme. Tutustu palveluihimme valitsemalla sinua kiinnostava palvelu alavalikosta. Mikäli et löydä etsimääsi palvelua niin älä epäröi ottaa yhteyttä, suunnitellaan yhdessä miten voisimme palvella juuri Sinua!

Heinä ja oljet

Maatilaltamme voi ostaa hevosille tarkoitettua, laadukasta esikuivattua säilöheinää ja kuivikkeeksi sopivaa vehnän / ohran / kauran olkea. Kesästä riippuen myytävänä saattaa olla myös kuivaa heinää. Myös kuljetus järjestyy tarvittaessa. Mikäli olet laadukasta heinää tai olkea vailla niin ota yhteyttä Eeroon 0500-753583.

Kaura

Kaura, jota tilallamme viljellään, pyritään viljelemään elintarvikekäyttöön. Kaura on siis isojyväistä ja homeetonta ja täten erinomaista myös hevosten ruokintaan. Myymme kauraa sekä isoissa, että myöskin pienissä erissä. Ota ämpäri mukaan ja tule kauraostoksille tai soita ja pyydä tarjous 0500-753583 / Eero.

Suorakylvöurakointi

Suoritamme suorakylvöurakointia 4m leveällä Tume Nova Combilla. Pyydä tarjous 0500-753583 / Eero

Trailerin ja vetoauton vuokraus

Tilalla on kaksi Böckmann Duo kahden hevosen traileria vuokrattavissa. Toinen trailereista on varustettu satulakaapilla ja toinen taas ilman varustekaappia on edestä tilavampi. Myös pitkät puomit löytyy, joten trailereilla on hyvä myös kuljettaa esim. varsallista tammaa kun ottaa väliseinän pois.

Trailerien vuokrat

Tallin vakioasiakkaille 35€/vrk.

Tallin ulkopuoliset asiakkaat 45€/vrk.

Vuokra-ajan ollessa pidempi kuin 2vrk, pyydä tarjous!

Trailerien saatavuutta voit tiedustella Riikalta 046-8102432, viestillä tavoitat helpoiten!

Tallin vakioasiakkaille vuokraamme myös vetoautoa. Vetoauton vuokrasta pyydä tarjous Eerolta 0500-753583.

Talutusratsastukset tapahtumissa

Talliltamme voit varata talutusratsastuksen tapahtumaasi. Meiltä löytyy ihania, rauhallisia ja luotettavia poneja ja hevosia, jotka ovat tottuneita tapahtumakävijöitä.

Talutusratsastukseen osallistuvat kuuluvat satunnaisratsastajavakuutuksemme piiriin. Tuomme lainakypärät mukanamme tapahtumaan.

Hinnasto:

Talutusratsastus 1 hevonen/poni.

Aloitusmaksu 100€ + alv 24%

Ensimmäinen tunti 90€ + alv 24%

Toinen ja kolmas tunti 80€ +alv 24%

Talutusratsastus 2 hevosta/ponia.

Aloitusmaksu 160€ + alv 24%

Ensimmäinen tunti 130€ + alv 24%

Toinen ja kolmas tunti 120€ +alv 24%

Hintoihin lisätään matkakulut 1,20€/km+ alv 24%).

Maksimiaika per hevonen per tapahtuma on 3h. Mikäli tarvitsisit tapahtumaasi talutusta pidemmäksi kuin 3h ajaksi niin tällöin tapahtuma voidaan toteuttaa useamman hevosen voimin,  pyydä tarjous!

Huom! Etkö tarvitse talutusratsastusta vaan haluaisit tapahtumaasi vaan ponin rapsuteltavaksi tai hevosen ihailtavaksi? Ota yhteyttä niin räätälöidään tapahtumaasi sopiva paketti!

Ponisynttärit

Ponisynttärit –parhaat synttärit!

Tallillamme on mahdollista järjestää ponisynttäreitä isommille tai pienemmille synttärisankareille. Synttärit voidaan räätälöidä toiveiden mukaan ja niihin voi kuulua vaikkapa talutusratsastusta, ponien kauneuskilpailu tai vauhdikkaat keppihevosestekilpailut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sankarin toiveiden mukaiset synttärijuhlat!