Hevosenomistajapaketit

Hevosenomistaja-paketit antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla hevosenomistajuutta helpolla tavalla. Hevosenomistaja-paketit myydään kalenterikuukausittain, ja niihin sisältyy neljä hevosenomistaja-päivää viikossa. Näinä päivinä huolehdit hevosesta kuin omastasi ja ratsastat valvonnan alla.

Omankin hevosen kanssa on tärkeää käydä ratsastustunneilla ja pitää yllä sekä kehittää omaa ratsastustaitoaan. Niinpä paketteihin kuuluu yksi koulutunti ja yksi estetunti joka viikko. Kaksi muuta viikon ratsastuskertaa ovat vapaammin sovittavissa, silloin voidaan lähteä maastoon tai voit ratsastaa itsenäisesti (valvotusti kuitenkin) kentällä. Ehkä haluat välillä ratsastaa ilman satulaa tms. Tallin henkilökunnalla on vastuu hevosen ruokinnasta, kengityksistä, lääkityksistä ym., mutta toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan näistäkin ja tulet paikalle, jos hevosesi vaikkapa kengitetään hevosenomistaja-kuukautesi aikana.

Edellytyksenä hevosenomistaja-paketille on riittävät ratsastus- ja hevosmiestaidot, sinun tulee osata suitsia ja satuloida hevonen täysin itsenäisesti ja ratsastaa jo sujuvasti kaikissa askellajeissa. Sopiva hevonen ”hevosenomistajalle” valitaan aina yhdessä Riikan kanssa.

Hevosenomistaja-paketti 400€/kk. Paketteja myydään rajoitetuissa määrin ja vain mikäli olet jo aiemmin ratsastanut Punkin tallin tunneilla.