Syyskausi 2023 info

Kesä etenee hurjaa vauhtia ja pian pyörähtää jo tallimme syyskausi käyntiin.

Syyskausi alkaa maanantaina 7.8. ja syyskauden tuntipaikat ovat varattavissa Hopotissa.

 

Tässä hieman kausi-infoa:

Syyskausi tallillamme 7.8. -23.12.2023 (20krt)

Kevätkausi 1.1. -16.6.2024 (24krt)

Vakiotunnit joulutauolla 24.–31.12.

Koko kausi (sisältää sekä syys-, että kevätkauden) 7.8.2023 – 16.6.2024 (44krt).

Hinnoittelumme perustuu siihen, että mitä pidemmäksi ajaksi kerrallaan varaat ratsastustuntisi, sitä edullisemmin ne saat. Irtotunti on aina kallein vaihtoehto ja kausikortilla ratsastat edullisimmin. Lisäksi Loiran jäsenet saavat alennusta kymppi- ja kausikorteistamme. Joidenkin ryhmien tuntien sisältö, esim. esteratsastukseen painottuminen, saattaa ryhmäkohtaisesti nostaa hintaa, kun taas ryhmän ajankohta suosituimman ratsastusajan ulkopuolella saattaa laskea hintaa. Siksi Hopotissa voi näkyä joidenkin ryhmien kohdalla hieman muista poikkeavia hintoja. Hopotista näet aina parhaiten oikeat hinnat.

Hopotissa tunteja varatessasi pääset aina valitsemaan itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon; kertamaksu, 10-kortti, syyskauden kortti tai koko kausi. Kausikortilla harrastaminen on todellakin aina edullisinta. Samalla voit myös joustavasti valita itsellesi sopivat maksuerät. Huomioithan ennen varausta korttien voimassaoloajat. Kausikortti on mahdollista ostaa myös kauden jo alettua, mutta kausikorttiin sisältyy aina sama määrä tunteja, tällöin saat kauden ”ylimenevistä” tunneista tallikortit, jotka voit käyttää jollain toisilla tunneilla.

Mikäli olet LOIRAN JÄSEN ja haluat ratsastaa kausimaksulla niin JÄSENHINTAINEN KAUSIMAKSUVAIHTOEHTO LÖYTYY TALLIKORTEISTA.

SINUN TULEE KUITENKIN LISÄTÄ TIETO SEURAJÄSENYYDESTÄSI HOPOTITILILLESI –> tilin asetukset –>seuran jäsenyys ja laittaa viesti lisätystä jäsenyydestä numeroon 046-8102432 niin tiedämme lisätä Sinulle jäsenhintoihin oikeuttavan tagin. Jäsenhintaiset tallikortit näkyvät maksuvaihtoehtoina vain niille, jotka ovat erikseen tiedon jäsenyydestään tallillemme toimittaneet. Mikäli olet jo aiemmin lisännyt jäsenyystiedon Hopotitilillesi, on Sinulla todennäköisesti jo oikea tagi ja jäsenhintaiset maksut tulevat Sinulle vaihtoehdoiksi, eikä asia vaadi Sinulta mitään lisäyksiä tässä kohtaa.

Ryhmien alkaessa täyttyä kannattaa kausikorttien hankinnassa olla tarkkana; jos ryhmän joidenkin kertojen tunnit on jo varattu täyteen niin Hopoti luo niistä kerroista sinulle tallikortit, joilla voit sitten varata tilalle tunnit toisista ryhmistä.

Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä tuntien maksaminen on myös mahdollista, varaa siinä tapauksessa tuntisi ottamalla yhteyttä tallille. Eazybreak ei ole tällä hetkellä käytössä tallillamme.

Ponikouluista ja ratsastustunneista sisar/perhealennuksen -10% saa toisesta (tai useammasta) kausikortista samaan talouteen. Saman alennuksen saat myös mikäli ostat itsellesi kaksi kausikorttia (kaksi viikoittaista ratsastustuntia). Mikäli tarvitset sisar/perhealehintaisen kortin, niin varaa ensimmäinen kausikortti normaalisti Hopotista ja ota ENNEN toisen kauden varaamista yhteyttä punkintalli@punkintila.fi tai 046-8102432. Miniponikouluissa ei ole sisaralennuksia.

Pienryhmän kymppi- tai kausikortin rästitunteja voi ratsastaa kaikissa haluamissaan ryhmissä, mutta sen sijaan normiryhmän rästitunteja voi ratsastaa vain normiryhmissä.

Ota myös rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua sopivan ratsastusryhmän valinnassa. Autamme enemmän kuin mielellämme.

Huomioittehan, että vapaat paikat menevät aina nopeimmalle varaajalle! Varmista ratsastuspaikkasi sinulle mieluisimmassa ryhmässä ja varaa pian!

Kuva: Aliisa Mäkinen